donderdag 28 februari 2013

Safety Hammers, veilig de weg op.

De Safety Hammer Plus

Dubbele hamer van koolstofstaal om je autoraam in enkele seconden te verbrijzelen met een ingebouwd mes om de autogordel door te snijden. Perfect voor elke noodsituatie die zich kan voordoen.

Dit product is ontworpen om jouw leven te beschermen. Als je optimaal voorbereid wilt zijn is het handig om de gebruiksaanwijzing te lezen. Zo weet je hoe je moet handelen in een noodsituatie. Je kunt bijvoorbeeld het beste de veiligheidshamer monteren aan de bestuurderskant, één aan de passagierskant en achterin. Zo jouw passagiers en jijzelf optimaal beschermd.


Het merk LifeHammer heeft 30 jaar geleden de eerste veiligheidshamer ontwikkeld en sindsdien de eigenschappen alleen maar verbeterd. De nieuwe Safety Hammer Plus heeft een nog hogere kwaliteitsstandaard geïntroduceerd dan de normale veiligheidshamers. De veiligheidshamer heeft een dubbelzijdige kop van hoogwaardig carbon-staal die niet zal verslijten. De Safety Hammer Plus heeft ook een geïntegreerde gordelsnijder die moeiteloos door alle autogordels snijd.

De handgreep is ergonomisch vormgegeven en voorzien van oranje antislip materiaal. Hierdoor is de veiligheidshamer goed zichtbaar en zal niet uit je hand glijden.


Bij de veiligheidshamer wordt een houdersysteem geleverd die eenvoudig en snel bevestigd kan worden aan de binnenzijde van de autodeur, het Quick Click Systeem. Je kan de veiligheidshamer ook bevestigen op elke andere plek die jij zelf het handigst vindt. Ook kan je op dit bevestigingssysteem een 2e hamer bevestigen. De kleine clickadapters zijn 360 graden te draaien en verwisselbaar. Zo kan je de Safety Hammer Plus op elke manier installeren zodat je er makkelijk bij kan.

De Emergency Tool Evolution

Een evolutie in noodhamers: de noodhamer met opgeborgen ultra-harde keramische kop. Door de noodhamer tegen het raam aan te duwen, breekt het raam eenvoudig. De keramische kop zit veilig verborgen, je drukt de hamer op het raam, oefent druk uit en de kop komt eruit. Nadat je de veiligheidshamer heb gebruikt klikt de kop weer terug in de hamer. Doordat de kop verborgen zit is de veiligheidshamer extra veilig. Ook deze veiligheidshamer heeft een ingebouwd mes die moeiteloos door autogordels heen snijdt.
Natuurlijk wordt hierbij ook het Quick Click systeem meegeleverd dat ervoor zorgt dat de noodhamer in elke gewenste positie gemonteerd kan worden en snel en eenvoudig uitgenomen kan worden.

Als je veilig en voorbereid de weg op wilt is de Safety Hammer de beste keus.

Bekijk de Safety Hammer Plus:

http://www.autostyle.nl/hb-0110035.html

Bekijk de Emergency Tool Evolution:

http://www.autostyle.nl/hb-0110037.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten