maandag 25 februari 2013

Stickerbomb, de nieuwe tuning sensatie.

In de auto tuningscene komt elke dag wel weer een nieuw revolutionair product uit. Zo is er nu de Stickerbomb, een zelf aan te brengen stickervel waar je gegarandeerd de aandacht mee trekt. Het is op dit moment enorm populair in de USA en in het Midden-Oosten. Het stickervel is een explosie van alle denkbare merken, types, en kleuren die jij op jouw bolide wilt zien. Het is een samengevoegd stickervel  met een overzichtelijke uitspatting waarmee jij jouw getunede auto nét even dat beetje meer mee geeft. Jij bepaalt zelf waarop je het aanbrengt. Of je nou je hele motorkap of alleen bepaalde details ermee bedekt, je zult net even wat meer opvallen. Het is verkrijgbaar in 2 verschillende graffiti designs in het formaat 60x200cm. Zo kun je met 1 vel ontzettend veel onderdelen beplakken. Je kunt het makkelijk zelf aanbrengen en als je weer wat anders wil haal je het er makkelijk weer van af.
Naast dat je jouw auto een flitsend nieuw uiterlijk geeft kan je het ook gebruiken als je schade op je auto hebt. Het over laten spuiten van jouw auto kan erg duur zijn. Het stickervel bedekt een paneel volledig en zo maak van de schade plekken van jouw auto juist flitsende aandachtspunten. Daarbij beschermt het metalen onderdelen tegen corrosie van het weer.

Je kan de Stickerbomb ook aanbrengen op andere spullen dan jouw auto. Zo kan je jouw mobiele telefoon, laptop, beker en wat je maar kan bedenken volledig bij jouw auto laten passen.

De Stickerbomb is de aankleding voor de auto van de tuningfanaat die echt wil opvallen!
Bekijk Stickerbomb:

Wil je zien hoe de Stickerbomb eruit ziet op auto-onderdelen?  Klik op de videolink om te kijken hoe het werkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten