maandag 25 februari 2013

De AutoStyle Film Spray, een flitsend uiterlijk en bescherming in 1.

AutoStyle heeft een film spray ontwikkeld waarmee je makkelijk, goedkoop en snel jouw auto een volledig nieuw uiterlijk geeft. De AutoStyle Film Spray is een vloeibare coating spray uit een spuitbus waarmee je een zwarte film laag aanbrengt. Je kunt de film spray aanbrengen op lichtmetalen en stalen velgen, carrosserie-onderdelen, buitenspiegels, autogrills en dit zijn nog maar enkele voorbeelden. Je kunt zo bijvoorbeeld gemakkelijk jouw velgen een ander uiterlijk geven of beschadigde velgen er weer als nieuw uit laten zien. De film spray is een erg voordelige manier om jouw auto een nieuwe look te geven. Eén spuitbus van 400 ml is goed voor 2 velgen! Dat betekent dat je voor minder dan 50 euro jouw 4 velgen een totaal ander uiterlijk geeft. Het laten coaten of spuiten is vrij duur vergeleken met het gebruiken van de film spray. Als je niet tevreden bent of je wilt wat anders kan je heel gemakkelijk de folie zonder resten verwijderen.
De AutoStyle Film Spray is bij uitstek geschikt om beschadigde velgen er weer flitsend uit te laten zien.
Je kan bijvoorbeeld de spray gebruiken als jouw velgen beschadigd zijn en ook voor preventieve bescherming. De spray is perfect geschikt om in de winter te gebruiken. Strooizout tast velgen aan, vooral de gepolijste of kale metalen velgen. Door de film spray aan te brengen op jouw velgen voorkom je lelijke corrosie plekken door het strooizout. Na de wintermaanden kan je de film laag weer verwijderen en jouw velgen zijn weer zo goed als nieuw. Je kan de film spray aanbrengen op vrijwel alle auto onderdelen. Zo kan je snel jouw auto een remake geven en tegelijkertijd bescherming bieden. Aangezien de film spray corrosie bestendig is hoef je minder vaak auto-onderdelen te vervangen die kunnen beschadigen of verkleuren.
Wil je jouw auto snel een ander uiterlijk geven en bescherming bieden dan is de AutoStyle Film Spray het ideale product.

Voordelen:

• Snel een flitsend nieuw uiterlijk.
• Makkelijk aan te brengen en te verwijderen.
• Aanzienlijk goedkoper dan coating of laten spuiten.
• Jouw auto-onderdelen blijven langer mooi en schadevrij, het beschermt de originele coating of lak.
• Bestendig tegen corrosie door het weer en UV-straling.

Bekijk de AutoStyle Film Spray :
http://www.autostyle.nl/fs-1000.html  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten