donderdag 25 april 2013

De nieuwe AutoStyle website is online!

De nieuwe AutoStyle website is online! De website is volledig vernieuwd. Zo kunt u nog makkelijker en sneller de nieuwste autotuning en cardesign producten bestellen.

U kunt nu veel beter filteren op wat u zoekt. Daarbij hebben we ook een groot aantal producten toegevoegd aan toch al grote assortiment. AutoStyle houdt de ontwikkelingen in de autotuning markt scherp in de gaten en zo hebben wij weer de nieuwste producten voor u geselecteerd.

Het bestellen en leveren van producten is ook handiger geworden. U kiest nu eerst de dealer en daarna wat u wil bestellen. U komt dan ook daadwerkelijk terecht in de webshop van de door u gekozen dealer. Hierdoor hoeft u niet achteraf nog een dealer te zoeken. U heeft uiteindelijk altijd de keuze tussen ”thuisbezorgen” of het laten bezorgen bij de AutoStyle dealer. Daar kunt u vervolgens uw bestelling later ophalen, wanneer het u uitkomt.

De website werkt nu nog beter samen met de catalogus. De uitgebreidere zoekmogelijkheden in samenwerking met het duidelijke filteren op uw wens maakt producten bestellen nu heel gemakkelijk. Voor het eerst noemen we geen prijzen bij de producten in de catalogus. Dit doen we heel bewust om beter de marktbewegingen te kunnen volgen met de prijs. De actuele prijs van een product kunt u altijd vinden op AutoStyle.nl. Als u zoekt op een product dan ziet u ook gelijk welke dealers in uw buurt dit kunnen leveren.

Om de hoogte te blijven van de nieuwste producten en ontwikkeling kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief. Ook kunt u ons volgen via FaceBook, Twitter en op ons YouTube kanaal hebben wij talloze instructiefilmpjes om u te laten zien hoe je autoproducten installeert.

Tot snel in de winkel of in de de webshop van uw AutoStyle dealer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten