donderdag 8 augustus 2013

Kijk je rijgedrag terug in High Definition

Altijd al benieuwd geweest naar je eigen rijgedrag, je bochtenwerk, wil je bijzondere verkeerssituaties terugkijken of je onschuld bewijzen tijdens een aanrijding? Dat kan met de AutoStyle Full HD 1080P Dashcam.

De AutoStyle Full HD 1080P Dashcam is een camera voor in jouw auto. Deze Dashcam filmt doorlopend de verkeerssituatie zodat jij altijd een betrouwbare getuige hebt die met jou meerijdt. De Dashcam begint met opnemen als je de auto start en stopt weer als je de auto uitzet.
Er zijn veel Dashcams op de markt, ook wel een Dashboard Camera, On Board Camera of een Car Camera genoemd. Deze nieuwe is echter FullHD, heeft HDMI en G-Sensor zodat ie ook aanspringt bij plotseling remmen, ongeluk of een andere plotselinge beweging. De camera heeft een extra groot 2.7 inch LTPS scherm. De geïntegreerde microfoon neemt zelfs je commentaar, geschreeuw of gejuich op.

Je kunt het zelfs als normale camera gebruiken voor zowel foto’s maken als filmen. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en haarscherp! De camera ondersteunt Micro SD/MMC (TF) geheugenkaartjes tot 32GB (niet inbegrepen). Met de USB 2.0 kabel kan je de camera thuis aansluiten op de computer. De foto’s en video’s van de camera kan je eenvoudig downloaden en bijvoorbeeld naar al je vrienden, familie en kennissen sturen.

Mogelijkheden:


1. Je eigen rijgedrag terugkijken.

2. In iedere verkeerssituatie dat je jouw onschuld moet bewijzen heb je de beelden meteen ter jouw beschikking. 
3. Jouw wagenpark beschermen tegen misbruik door de chauffeurs. 
4. Als rijschoolhouder kan je de beelden gebruiken ter ondersteuning van de lessen. 
5. Als je een interessante 'roadtrip' maakt kan je zowel de beelden als de reisroute opslaan voor latere referentie. 


Specificaties:

Functies: G-sensor, Loop opname, Bewegingsdetectie, Datum en tijd watermerk, infrarood nachtkijker, automatische start van de opname, USB-functie: 1. USB-schijf 2. PC-camera

Beeldscherm: 2,7 inch LTPS
Batterij: Ingebouwde 600 mAh
Foto: 5.0 Mpx, CMOS-sensor, JPEG & 140 graden A + klasse hoge resolutie ultra-groothoeklens & Digitale zoom 4
Video: H.264, NTSC / PAL, Max 1920 * 1080p
Accessoires: Auto lader, houder (beugel), USB-kabel en HDMI-kabel
Geheugen: 64 MB Intern & Ondersteuning Micro-SD (TF) kaart tot 32 GB

Montage:


Met de zuignap is de camera eenvoudig aan het raam te bevestigen. De handige accu-autolader is natuurlijk inbegrepen en voorkomt dat je zonder stroom komt te zitten. De accu-autolader is aan te sluiten op de sigarettenaansluiting. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten