dinsdag 27 augustus 2013

De Go Booster, 's werelds enige opblaasbare autostoel

De Go Booster is de oplossing als jouw kind te oud is voor een kinderstoel, maar toch nog een verhoging nodig heeft. Veiligheidsgordels kunnen gevaarlijk zijn voor kinderen als ze niet goed gepositioneerd zijn. Go Booster, 's werelds enige opblaasbare stoelverhoger lost dit probleem op. Zo kan je jouw kind veilig en comfortabel meenemen in de auto.

Het Go Booster kinderzitje is ideaal als je bijvoorbeeld even een extra stoeltje nodig hebt voor je kinderen, voor een dagje uit met opa en oma, op vakantie en ga zo maar door, het is altijd handig om bij je te hebben. Ook voor taxibedrijven en verhuurbedrijven is het een uitkomst.

Het Go Booster kinderzitje opblaasbaar stoeltje kan heel makkelijk worden vervoerd, er zit een kleine hoes bijgeleverd waarmee je het kinderzitje snel kunt inpakken. Zo wordt het een handig klein pakketje dat niet veel ruimte in beslag neemt.

De Go Booster voldoet aan alle strenge veiligheidseisen voor autostoeltjes in Nederland en Europa. Deze autostoeltjes zijn goedgekeurd voor gebruik in de Europese Unie door TUEV DEKRA en voldoen aan alle veiligheidseisen:

1. UN ECE nr. 44.04
2. Autostoeltje veiligheidstest nr. 7/137 – DEKRA
3. Technische rapportage nr. 120376-08-TAC
4. E8 kwaliteitsnorm
5. ISO 9001
6. ISO/TS 16949
7. ISO 14001

Het Go Booster opblaasbare autokinderzitje is officieel goedgekeurd voor kinderen in de leeftijdscategorie 2/3 (15-36kg, 3-12 jaar).

Montage:
Het Go Booster kinderzitje kan geïnstalleerd worden met de normale autogordel op de achterbank van een auto.

Je kan het Go Booster kinderzitje eenvoudig in de auto installeren en er net zo gemakkelijk weer uit halen. Op ons YouTube kanaal kan je de Go Booster instructievideo vinden. Mocht je toch hulp willen hebben bij het installeren van jouw Go Booster kinderzitje kan je altijd naar jouw AutoStyle dealer gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten