vrijdag 24 mei 2013

Veilige en comfortabele Babyauto kinderstoeltjes

Babyauto is de specialist in kinderstoeltjes. Veiligheid is alles en daar is Babyauto vooruitstrevend in. De kinderstoeltjes worden niet alleen uitgebreid getest op veiligheid tijdens het autorijden maar ook in gesimuleerde crashes. Door deze manier van extreem testen zorgt Babyauto er voor dat de kinderstoeltjes optimaal veilig zijn.
Naast de veiligheid zijn de Babyauto stoeltjes ook zeer comfortabel.

De textiel covers bevatten geen schadelijke stoffen, waardoor ze ideaal zijn voor kinderen met een gevoelige huid of die last hebben van allergie problemen. De materialen zijn geselecteerd voor een perfecte balans tussen de veiligheid en comfort van het kinderzitje.

Een ademende stof is een belangrijke factor in kinderbeveiligingssystemen. Alle kinderzitjes van Babyauto zijn hiermee uitgerust. Zo houden ze jouw kinderen warm in de winter en koel in de zomer.

Het is een kinderstoel met een mooi sportief uiterlijk. De autostoel is ergonomisch en is bovendien zeer comfortabel. De autostoel is van zeer duurzaam materiaal gemaakt waardoor je de stoel lang kan gebruiken. Doordat de stof water en vuil afstoot hoef je niet na ieder ritje de stoel schoon te maken. Mocht de stoel wel vies worden dan is dat geen probleem want je kan makkelijk de bekleding verwijderen en in de was gooien.

Het bevestigingssysteem maakt gebruik van de veiligheidsgordels in de auto, waardoor je snel de kinderstoel kunt installeren en verwijderen. Door zijn liggende rugleuning kan deze op de voorste zitplaats in de auto bevestigd worden. Dit is de meest veilige plek in de auto voor jouw kind. Om de hoogte te blijven van de nieuwste producten en ontwikkeling kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief. Ook kunt u ons volgen via FaceBookTwitter en op ons YouTube kanaal hebben wij talloze instructiefilmpjes om u te laten zien hoe je autoproducten installeert.

Tot snel in de winkel of in de de webshop van uw AutoStyle dealer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten