vrijdag 24 mei 2013

Laat je auto glanzen met Autoglym

AutoStyle biedt jou een volledig car detailing assortiment van Autoglym producten aan. Van schoonmaakmiddelen tot wax, Autoglym heeft alles wat je nodig heeft voor zowel in- als exterieur detailing van jouw auto.


Autoglym wordt gebruikt door meer dan 20 toonaangevende autofabrikanten in hun productieproces en in de showroom. Sinds de oprichting van Autoglym wordt het gebruikt door onder andere Volkswagen, Aston Martin, Jaguar en Mercedes-Benz.


Autoglym investeert voortdurend in onderzoek naar de beste middelen. Innovatie staat hoog in het vaandel en hierdoor voldoen de producten altijd aan de nieuwste ontwikkelingen in de autobranche.

Autoglym heeft voor elke klus een oplossing. Bijvoorbeeld:

Grondig schoonmaken
De Autoglym Engine & Machine Cleaner. Dat is een krachtige, niet-corrosieve reiniger voor motoren, onderdelen, wielen en machines. Eenvoudige werkwijze door opspuiten, borstelen en afspoelen. Sproei een beetje op de oppervlakte, borstel het uit om olie, vet, vuil en verkeersvuil snel oplossen van alle oppervlakken. Het werkt als een gecombineerde afwasmiddel en ontvetter. Het is onschadelijk in contact met kunststoffen, rubber, lak en metaal. Het reinigt het volledige motorcompartiment snel en veilig. Autoglym Engine & Machine Cleaner is oplosmiddelvrij, op basis van water en bio-afbreekbaar.

Wassen
Zorgvuldig regelmatig wassen met Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner verwijdert vuil en smeer en helpt bij het behoud van de lak en het uiterlijk van jouw voertuig. Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner bevat speciale extra ingrediƫnten die een glanzende waterafstotende laag aanbrengt en helpt bij het beschermen van het effect van de Autoglym Super Resin Polish of Extra Gloss Protection. Andere gebruiksmogelijkheden: ideaal voor caravans, trucks, motorfietsen, vliegtuigen en boten.

Onderhouden
Autoglym Super Resin Polish zorgt voor een uitzonderlijk hoge glans op alle soorten en kleuren van autolak. Het is een lakbehandeling voor alle soorten autolakken inclusief metallic - en blanke lakken.
Super Resin Polish is eenvoudig te gebruiken en bevat gespecialiseerde emulgatoren en conditioners om zacht te reinigen en de conditie van de autolak te behouden. De laag gewicht moleculaire harsen verharden en binden met de autolak.
Dit middel geeft een uitzonderlijke bescherming en een perfect cosmetisch effect. De autolak die je behandelt met de Autoglym Super Resin Polish zijn zeer goed bestand tegen aantasting van de milieuverontreinigende stoffen en de weersomstandigheden waaronder Uv-licht.

Bekijk de Autoglym middelen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten