maandag 18 september 2017

Herfst herfst herfst, wat heb je te koop?

De herfst is in aantocht en daarmee de wielenwissel, de beslagen ramen, natte matten in de auto en knipperende lampen van tegemoetkomend verkeer. En slippen met je auto in de modder (niet doen).


Wielenwissel
Richting de herfst en winter kiezen veel mensen ervoor om de banden te verwisselen voor winterbanden. Hiermee worden vaak ook de lichtmetalen velgen in de opslag gedaan. Om de saaie zwarte stalen velgen te verbloemen hebben wij een enorm assortiment wieldoppen. Alsof je in een snoepwinkel staat. Van 12 tot en met 17 inch en zelfs voor 'bolle' stalen velgen hebben wij speciale wieldoppen. #cool.
Beslagen ramen
Er is één ding vervelender dan beslagen ramen; ingeslagen ramen. 
Tegen de beslagen ramen hebben wij iets. De Pingi auto-ontvochtiger. Ook voor gebruik in camper, caravan, boot of zeepkist. En deze werkt echt en is herlaadbaar in de magnetron. Voor als ie vol met vocht zit weet je wel. Strak ontwerpje ook. 
Natte matten
Door de vele regen blijft ook je auto niet bespaard van natte geit nattigheid en vieze geit viezigheid. Dit kunnen wij je niet besparen maar we kunnen dit wel verzachten met ons aanbod rubber matten. Zowel universeel als pasklaar en makkelijk schoon te maken. Want; ;rubber.
Knipperende lampen van tegemoetkomend verkeer.
Omdat je je verlichting niet in orde hebt! Komt ie: 'Xenon, halogeen & LED; bij ons vind je het'. Klik hier.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten